viernes, 26 de diciembre de 2008

VOTAR EL CENTRE ? NO, GRÀCIES.


EL CENTRE DESCENTRAT.

Ja no em referiré als suposats girs cap al centre del PLA i del PS, que ja han passat a la història, sinó a les dues, suposades també, forces que han d’ocupar el centre.

D’una banda la creada pel CDA i Segle21 de Canillo. La mateixa que ha donat el seu suport al Govern Liberal durant gairebé quatre anys, col·locant com a líder un ambaixador del mateix Govern. Fins i tot em fa gràcia que puguin pensar per un sol moment que algú es pot creure aquest centre. Aquest grup té tota la pinta de ser un pseudo-PLA encobert. Si escapa algun vot del PLA i s’encamina cap aquest sector, de ben segur es recuperarà amb els posteriors pactes. Bona idea doncs.
D’altra banda la coalició :
PRO (Partit Res-novedós d’Ordino), UNC (Unió Nacional de Cacics), UP (Units per al pro-PLA d’Encamp), Segle 21 (més aviat 19 de Sant Julià i RD (Res Definit). O sigui, descontents del PLA, però Platètics igualment + descontents del PS, que no socialistes, però ningú de centre. Tots el vots que s’escapin cap aquesta banda recauran també posteriorment al PLA. Bona idea també.
De qui seran les idees ?

On esta doncs el centre ? No existeix.

I em diuen que no voti en blanc, que no es un vot útil... No votar o votar NUL, tampoc...

Crec que ho tinc decidit, com no vull que guanyi el PS, ni tampoc cap fals centre, votaré PLA. Que tornin a apetxugar ells mateixos amb tota la merda que han creat.

miércoles, 17 de diciembre de 2008

PIRATES A SANT JULIÀ.


TORNEN ELS PIRATES DE CABLE MÚTUA.

A Sant Julià de Lòria hem de estar contents : Cable Mútua, la secció pirata de Mútua Elèctrica ens ha reduït el preu de la quota de 30,85 a 27,90 euros (ISI a part). Que bons i simpàtics que són...
Es clar que, com a contrapartida varem perdre Canal + sense previ avís (les accions pirates no s’avisen ni quant ens donen, ni quant es treuen). I hem perdut ara també : Sportmania, Viajar, 40 latino, D-Cine, Jetix, TCM, Cartoon Network i Boomerang. Totes una autèntica porqueria, però les teníem i ara ja no les tenim. Ja no som per tant els “privilegiats” que havíem estat fins fa poc.
Es veu que tot és degut a una falta d’acord amb Sogecable, que per cert ha arribat a un acord amb SOM (ex STA) per oferir el paquet de Digital + a través de la fibra òptica (aquests paguen, està clar).
Com a recontrapartida, els pirates de Cable Mútua ens recomanen veure els partits de futbol a través dels canals Premium, això si, en Alemany. Es veu que els alemanys encara no han signat cap contracte amb SOM i aquests canals encara es poden piratejar. Tant sols cal comprar un descodificador, que per cert, ven la mateixa Mútua, mitjançant Cable Mútua (que són els mateixos pirates liberals lauredians, però amb nòmina separada).
Amb el cost que suposaven els canals de Sogecable (un prestanoms i un descodificador declarat a la Seu d’Urgell), des de Cable Mútua ens diuen ara que disposem de 16 noves cadenes de merda, que no les vol ningú amb una mica de sentit comú (que no del Comú).
Això si, disposem del nou canal “Loria” (sense accent). Un canal amb publicitat escrita de Naturlàndia i del Tobotronc. Per fer “nones” es el millor de tots doncs comporta música incorporada.
A tot això, encara estic esperant rebre el tríptic informatiu a casa meva, més que res per buscar els canals gratuïts : Cinemapremium 1 i Cinemapremium 2, perquè ja he trencat el comandament a distància de tant “pitjar” botons.
Merda, es veu que he d’inserir una targeta a un descodificador que he de demanar a la companyia... Doncs, resulta que no l’he demanat, potser perquè s’ha de pagar ?
Ah, i gràcies també a Cable Mútua per la “potenciació” del Videomàtic, el servei de videoclub, per la seva promoció per a cada descodificador. Tant sols amb que funcionés correctament els dies que fa fred i no es quedés la targeta enganxada ja en tenia prou.
Per cert, als pirates no els “penjaven” uns temps enrere ?

sábado, 13 de diciembre de 2008

MANIFESTACIÓ.


QUI ES VOL MANIFESTAR EL DIA 17 ?

Anem a pams ...

La manifestació, la convoca la plataforma sindical de funcionaris, per un tema que és de la seva exclusivitat, la seva Mútua.
Convoquen però a tota la població andorrana, per exemple a través del facebook.
Una “merda” de Mútua, que tant sols representaria un 0,5 % més del salaris del funcionariat per no ser deficitària, no pot ser el veritable motiu.

Els líders sindicals, dubto molt que promoguin dita manifestació, doncs el seu salari ja ha estat, en tots el sectors, degudament “privilegiat”. Sense arribar al estil de contractes blindats varis, però si degudament “compensats”.

Els funcionaris de classe “baixa” (pel muntant del seu salari), dubto molt que s’atreveixin a promoure manifestació alguna.

Que es pretén amb aquesta manifestació ?
Qui es realment el promotor ?

El PS ? No ho crec, aquests es troben en la tàctica del “deixa fer i no diguis res que ells sols ja s’estan fotent en l’aire”.
Els Centristes ? Tampoc ho crec doncs encara no s’han posat d’acord en com han de portar les properes eleccions.
Els Grups Minoritaris ? Tampoc ho crec.
Res Definit, a banda de “tocar els nassos”, no hi “pinta” ja res.
Els Verds, mancats de subvencions “grogues” poca cosa faran ?

No serà el mateix PLA ???

FUNCIONARIS :
Si es tracta d’una iniciativa vostra, no vulgueu implicar a la resta de la població. Que ja n’està fins als “collons” de tots vosaltres i dels que os manen.

lunes, 8 de diciembre de 2008

NATURLÀNDIA


TOTS SOM NATURLÀNDIA.

Es veu que l’hem de pagar entre tots !!!

Tenim un projecte :
“A dalt de la muntanya hi ha un pastor”...

Aquest pastor, “liberal” és clar, es veu que el tenim d’alimentar entre tots. Resulta que s’ha quedat sense “bestioles” que cuidar... Un “suposat” giny mecànic, anomenat “Tobotronc” les ha espantat. I ara, entre tots, hem de recuperar la fauna del bosc.

Com ho farem ?
Fàcil... comprarem “bitxos” autòctons : ossos, llops, àligues...
No val a comprar : lleons, tigres i panteres, d’aquets no en hem tingut mai.
I muntarem, entre tots, un parc temàtic.

Gent de tot el món vindran a veure els nostres animalons i a omplir la butxaca del nostre pastor. Els catalans vindran a dojo, en autocars. Es veu que ja estant farts d’un parc anomenat “Port Aventura”.

Lauredians :

Tots som, (de què em sona la paraula ?), Naturlàndia.
A col·laborar doncs tots.
Amb aquests dinerets que teniu amagats sota el matalàs.
Aquells que vareu treure del banc, perquè no teníeu confiança, degut a quelcom anomenat “crisi”.

Aquests diners els heu de col·locar en el projecte que ha de salvar la nostra parròquia i el nostre país : Naturlàndia (amb accent).

A la llarga: uns 15 0 20 anys (o potser mai), en sortirem tots beneficiats.

Uns quants s’hauran posat les botes. I vosaltres, la immensa majoria, podreu dir als turistes que teniu accions de Naturlàndia.
No servirà de res, seguireu sent tant pobres com abans, com a màxim haureu perdut 35 euros per acció.
Però “fardareu” molt.

Na – Tur – Lan – Dia.

Quin animalet de la família voleu ?
Podeu triar.

Ull, que quant els diaris parlaven de família, no es referien precisament als que sortien a la fotografia.
Mira que tenen “mala llet”...

lunes, 1 de diciembre de 2008

MES SOBRE EL CONTRACTE BLINDAT.



EL CONTRACTE MILIONARI.

Analitzem els fets:

No va ser el Partit Socialdemòcrata el que va denunciar el famós contracte del Sr. Minoves, doncs no en va disposar de cap còpia fins el dia 27/11/08. El tema ja havia sortit parcialment a la premsa (Diari d’Andorra) una setmana abans. I com és molt normal, el Diari d’Andorra el va anar publicant o explicant per capítols successius (qüestió de vendre diaris).

Aquest document tant sols era conegut dins de l’orbita Liberal, i per molt poca gent de la mateixa. Estem parlant de l’ex Cap de Govern, l’actual Cap de Govern, el mateix Sr. Minoves, segurament algun Ministre més i algun Conseller. Segurament també algun funcionari, però descarto aquesta opció.

Queda molt clar doncs que una copia d’aquest contracte va sortir del Partit Liberal i va anar a parar a la premsa.

I aquesta publicitat no és gratuïta, la persona o persones que faciliten aquesta documentació ho fan per algun motiu. Carregar-se al Sr. Minoves ? Això esta claríssim. Carregar-se al Sr. Pintat ? Sembla també molt clar. Carregar-se al Sr. Forné ? Tampoc calia. Carregar-se al PLA ? Potser si.

Aquests escàndols, a pocs mesos de unes eleccions Generals, de ben segur que en sortiran més, tenen un únic objectiu : Que el PLA no guanyi les eleccions.

Perquè des de el PLA, no es vol que guanyi el PLA ?

Possibles respostes :

Existeix actualment molta gent molt descontenta en el Partit. Fins al punt de voler carregar-se’l.
No hi ha “voluntat” per afrontar una nova legislatura sense un “punyetero” euro a “repartir”.
Quant les coses van “mal dades”, val més amagar el cap sota l’ala.
Potser, es vol crear un partit de extrema dreta, realment extrema-extrema.
Existeix un interès en que guanyi el Sr. Bartumeu per tornar-hi dins de 4 anys amb tot “oblidat”.
Etc ...

El que tinc molt clar es que s’hauria d’obligar al Sr. Forné i al Sr. Pintat, a pagar ells la clàusula de 350.000 dòlars i que fotessin el camp sense oblidar-se al Sr Minoves. A N.Y. hi caben els tres.