lunes, 1 de diciembre de 2008

MES SOBRE EL CONTRACTE BLINDAT.



EL CONTRACTE MILIONARI.

Analitzem els fets:

No va ser el Partit Socialdemòcrata el que va denunciar el famós contracte del Sr. Minoves, doncs no en va disposar de cap còpia fins el dia 27/11/08. El tema ja havia sortit parcialment a la premsa (Diari d’Andorra) una setmana abans. I com és molt normal, el Diari d’Andorra el va anar publicant o explicant per capítols successius (qüestió de vendre diaris).

Aquest document tant sols era conegut dins de l’orbita Liberal, i per molt poca gent de la mateixa. Estem parlant de l’ex Cap de Govern, l’actual Cap de Govern, el mateix Sr. Minoves, segurament algun Ministre més i algun Conseller. Segurament també algun funcionari, però descarto aquesta opció.

Queda molt clar doncs que una copia d’aquest contracte va sortir del Partit Liberal i va anar a parar a la premsa.

I aquesta publicitat no és gratuïta, la persona o persones que faciliten aquesta documentació ho fan per algun motiu. Carregar-se al Sr. Minoves ? Això esta claríssim. Carregar-se al Sr. Pintat ? Sembla també molt clar. Carregar-se al Sr. Forné ? Tampoc calia. Carregar-se al PLA ? Potser si.

Aquests escàndols, a pocs mesos de unes eleccions Generals, de ben segur que en sortiran més, tenen un únic objectiu : Que el PLA no guanyi les eleccions.

Perquè des de el PLA, no es vol que guanyi el PLA ?

Possibles respostes :

Existeix actualment molta gent molt descontenta en el Partit. Fins al punt de voler carregar-se’l.
No hi ha “voluntat” per afrontar una nova legislatura sense un “punyetero” euro a “repartir”.
Quant les coses van “mal dades”, val més amagar el cap sota l’ala.
Potser, es vol crear un partit de extrema dreta, realment extrema-extrema.
Existeix un interès en que guanyi el Sr. Bartumeu per tornar-hi dins de 4 anys amb tot “oblidat”.
Etc ...

El que tinc molt clar es que s’hauria d’obligar al Sr. Forné i al Sr. Pintat, a pagar ells la clàusula de 350.000 dòlars i que fotessin el camp sense oblidar-se al Sr Minoves. A N.Y. hi caben els tres.

No hay comentarios: