domingo, 15 de marzo de 2009

MESURES SOCIATES A ENCAMP.


CAGADA SOCIALISTA.

El Comú d’Encamp esta a punt de fer la mateixa “cagada” que s’ha fet al país veí amb els rebut de la llum. Però en aquest cas amb l’aigua. Pretén cobrar més a qui consumeixi més aigua potable.
Pel que veig, els socialistes no n’aprenen dels errors dels altres i es pensen que tenen la “veritat absoluta”. Ells si que es creuen per sobre del bé i del mal. I no jo, com assegura el seu líder “sabelotodo- Bartolo”.
Un servei és un servei, un bé és un bé, un consum és un consum...
I ha de valdre el mateix per tothom.
No és legal fer pagar un preu més car a qui consumeix més. Es paga pel que es consumeix, al seu preu unitari, el mateix per tothom, multiplicat pel consum total.
Anunciar aquesta proposta com a mesura per pal·liar la crisi és un insult als ciutadans.
Es clar que, això els socialistes no saben que existeix. Ells es creuen que tot ho fan molt bé i que els “dolents” són els altres.

Sociates :
El vostre ex-assessor econòmic, ara candidat d’un altre grup, però amb pactes establerts, no us ha explicat com funcionen les coses ?
El vostre líder, també assessor, en aquest cas jurídic, en nòmina al Comú d’Encamp, no us ha dit que això no funciona d’aquesta manera ?

Enlloc de congelar la plantilla, una altra de les cinquanta accions internes i socials que vol impulsar el Comú d’Encamp. Perquè no “congeleu” uns quants que es fan dir socialistes ? O haurem de esperar a passar les eleccions per fer congelacions ?

Si no prospera el recurs a la impugnació de la llista CR-PLA de Canillo, dubto molt que els socialistes guanyin aquestes eleccions, tot i amb el suport que tenen de l’Apc.

Aleshores, penso que podrem fer una mica de neteja. Perquè tot sols no marxaran. Són com la cagada sociata en els rebuts del consum d’aigua, com més consumeixen, més s’hi volen quedar.

1 comentario:

Salvador dijo...

Suposo que el que pretenen és senzillament evitar consums exagerats d'aigua, el que gasti més del normal que pagui i no per pal·liar la crisi sinó perquè a alguns llocs d'Andorra, no sé a Encamp, comença a haver-hi problemes de subministrament d'aigua.
I si no és legal no tenen més que treure una llei o reglament que ho autoritzi i ho serà.