lunes, 8 de febrero de 2010

EL PS ESTÀ "KO".


EL PS ESTA KO.

El partit socialdemòcrata ja va començar la legislatura bastant “grogui”, doncs no disposava d’una clara superioritat per fer front als “rivals” que li havien tocat en “sort”, aquells que no havien quedat “eliminats” en la fase “classificatòria”.
Ara mateix es podria assegurar que el PS està bastant “Ko”. I no es tracta precisament d’un “Ko tècnic”, ja que les “pantuflades” que ha rebut en “tots els morros” l’han deixat en aquest estat. Val a dir que se les ha guanyada a pols per anar “mal preparat”.
El líder del Ps va pujar al “ring” ja bastant “tocat” pensant que guanyaria el combat als “punts” o si més no que el “matx nul” li assegurava conservar el “títol”.
No es va adonar que el “combat” no era de “boxa” sinó de “pressing catch” i que enfront tenia dos “rivals”. Ell va pujar al “cuadrilàter” pràcticament sol, tant sols l’acompanyava un “preparador” però no un “lluitador”. I és clar, així li va anar la “cosa”.
Al darrera seu hi havia tot un “equip” d’ajudants, però no un “conjunt”. La majoria estava integrada per una mena de “dinosaures” a l’estil de les “velles glòries” que si bé pintaven més que la resta de “sparrings”, no es posaven d’acord ni tampoc es tenia massa en compte les seves opinions.

Deixant ja els símils “boxistics” :
No es pot anar de prepotent per la vida, molt menys quant es busquen pactes a la desesperada.
No es pot ser tant “cap quadrat” i negar les evidencies.

Mantenir el càrrec amb dotzenes parts és dolent.
Aprovar el pressupost amb condicions és dolent.
Aplaçar les eleccions és dolent.
Fer-les ara també.
Retardar tant la reforma fiscal és molt dolent.
No tenir encara enllestit un projecte de llei de IVA és una mala gestió.
No disposar d’un projecte de llei d’I.R.P.F. és covard, injust i irracional.

Tenir molta gent dins del Partit que ja no veu clares moltes coses, que pensen molt diferent al seu líder, que no són consultats ni tinguts en compte, que han de manifestar les seves opinions a la premsa o a la ràdio ... és nefast.
I adjudicar contractes a Ministres és de : DIMISSIONS.

Atentament,
Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: