sábado, 13 de marzo de 2010

FÒRUM - SR. BARTUMEU


SR. BARTUMEU,

A qui pretén enganyar fent-se la víctima ?
Potser ho ha aconseguit amb bona part de la població durant molt de temps, potser ho aconseguirà encara durant uns quants mesos més, però a mi no m’enganya, o al menys ja no m’enganya més. I molt aviat ja no enganyarà ningú.

El missatge que vol fer passar a l’elector andorrà de que vostè no té la culpa de res, de que el principal culpable del bloqueig és el senyor Nomen ja no “cola”. Tampoc “cola” acusar C.R. (per la desastrosa gestió del PLA).
El bloqueig no l’ha provocat l’APC amb tres vots, ni CR amb 11, l’ha provocat vostè amb 14.

I l’acabarà de provocar en els mesos vinents amb els impagaments que té previstos. Impagaments administratius és clar. Desconec totalment els seus comptes personals.

La seva estratègia de no pagar per culpa dels “altres” provocarà el veritable bloqueig al que s’aniran afegint en cadena les empreses andorranes.
“Govern no em paga a mi, jo no et pago a tu i tu no pagues l’altre”.
La seva “idea” de que no es pot pagar per culpa dels que no han aprovat el pressupost és falsa, il·legal, rocambolesca i fatídica (per al país).

Vostè es pensa que amb aquesta “jugada” guanyarà les properes eleccions, però al final ja no enganyarà ningú amb la seva estratègia.

Quan convoqui eleccions explicant lo “dolents” que són els altres, que varen paralitzar tot un país, la gent ja sabrà que va ser vostè el que va acabar provocant dita paràlisi.

Mentrestant però, molts no hauran cobrat les seves factures i potser fins i tot hauran tancat la seva empresa i possiblement ja no estaran al país. Però vostè estarà tranquil perquè l’atur no haurà augmentat, la població haurà disminuït i potser fins i tot es visqui millor a Andorra (els que quedin, és clar).

El poble no és tan ruc com vostè es pensa i sabrà identificar perfectament la diferència entre noves inversions que no es poden fer amb dotzenes parts i l’impagament de les despeses corrents.
Pari ja doncs de donar instruccions als seus funcionaris de que no es poden pagar les factures perquè els polítics no s’han posat d’acord.
Aquesta no és la veritat, tant sols una estratègia de cara a les properes eleccions generals que pensa guanyar amb aquest engany.
I sobretot pari ja, abans de “carregar-se” tot un munt de empreses i empresaris.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: