lunes, 11 de mayo de 2009

EL "CHOLLO" DE SER SOCI DEL BARÇA.


QUIN “CHOLLO” ÉS SER SOCI DEL BARÇA.

Als socis del Barça ens han considerat sempre com a “elitistes”, als que residim a Andorra, és clar. Res més lluny de la realitat.
Penso que, a banda del plaer i la satisfacció de ser soci del Barça, més enllà dels resultats bons o dolents i de l’actual temporada, és un autèntic “chollo”.

Per la mòdica xifra de 155 euros anyals, disposem de :

Descomptes a les botigues del Barça.
La revista “Barça”, butlletins electrònics i SMS mòbils.
Activitats esportives gratuïtes : lliga de futbol de socis, torneig de basquet, lligues escolars ...
“Tour” guiat i entrada gratuïta al museu, descompte a la pista de gel ...
Ofertes de entitats col·laboradores : Descomptes en assegurances, en l’hospital Clínic de Sant Cugat, en el Palau de la Música, en les estàncies a N.H. hotels, en el lloguer de vehicles (Atesa), la Visa Barça ...
I un munt de ofertes especials i variades.

Descomptes en la compra de entrades, abonaments, entrada gratuïta al handbol, hoquei, futbol sala, mini estadi, entrenaments, partits amateurs, seccions ...

I EL SEIENT LLIURE.

Quin gran invent.
Si no podem assistir (o no volem) a un partit, els socis que endemés disposem de abonament podem fins i tot guanyar diners.
Tant sols hem de entrar a la web del Barça, posar el nostre “usuari” i la nostra “clau” i vendre legalment el nostre seient. Nosaltres hi guanyem, el club hi guanya i el camp esta ple.

Qui m’havia de dir que ser soci del barça i posseir un abonament, a banda de la satisfacció que això comporta m’havia de fer guanyar diners.

VISCA EL BARÇA.

No hay comentarios: