lunes, 17 de marzo de 2008

BAIXES LABORALS


ELS DIES DE BAIXA PER DECISIÓ POLÍTICA.

No m’agrada gens la proposta per a la nova llei de la CASS impulsada pels Grups Parlamentaris. No entenc com el PS ha pogut entrar en aquest joc.
Crearan una taula que recollirà les patologies més freqüents per les quals es demana una baixa i fixaran per a cadascuna el límit màxim de dies que es podran concedir de baixa.
O sigui, que ara els polítics, que no deuen de tenir massa feina pel que es veu, es volen dedicar a fer també de metge.
Per als nostres polítics totes les persones són iguals físicament. Tothom haurà de curar la seva “grip” amb el mateix nombre de dies. Sense donar importància per exemple a les persones al·lèrgiques a antibiòtics, que necessiten més dies per curar una simple grip, per posar un exemple.
Establiran també que tant sols els metges de l’especialitat a què correspon la patologia siguin els encarregats de donar la baixa. Fet que implicarà visitar en primer lloc el metge de capçalera i en segon lloc l’especialista.
Continuant amb la “disbauxa” els metges no convencionats tant sols podran donar set dies de baixa, fet que implica també dues visites, com a mínim.
Que pretenen els nostres politiquets ?

Crec que hauríem de demanar la dimissió d’aquesta colla “d’arrepenjats” que porta 3 anys per “no fer” la famosa llei de la Cass i nomenar una altra comissió de treball que no perdés tant el temps amb els nostres diners.
I de passada, si poguéssim canviar tots els Consellers, seria la “hòstia”.

Es massa demanar ? Si, ja ho sé.
Els Consellers de l’oposició no canviaran mai, o gairebé.

No hay comentarios: