martes, 15 de abril de 2008

L'ESPORT ANDORRÀ A LA DEIXALLERIA


GOVERN SEGUEIX CARREGANT-SE FEDERACIONS ESPORTIVES.

Avui mateix la Federació d’atletisme s’ha “sumat” a les queixes d’altres Federacions esportives andorranes. El seu President ha tornat les claus del Casal de l’esport tot dient : “que vagi a competir el Ministre o el Director de torn ...”

Bé, no ho ha dit, però de ben segur que ho ha pensat.

Al nostre país Andorra, es més important un de tants cocktails del nostre Ministre, també de torn, que formar esportistes... Hi ha més diners per recepcions i altres actes anomenats i comptabilitzats com a “despeses de representació” que per a fomentar l’esport.

Al nostre país Andorra, dilapidar els diners en finals d’etapa de voltes, tours, vueltas i altres proves de ciclisme, es més important que formar ciclistes.
Es mes important jugar contra seleccions de futbol europees a Barcelona que fomentar el futbol a Andorra.
Es mes important portar figures de l’estranger a fer conferències, pagant molts diners, que pagar als tècnics del nostre país per formar als nostres fills.

Podria continuar amb molts exemples més ...

Però el que més m’indigna es que intentin tapar-ho tot amb un Casal de l’esport que és una mena de “tapadora” d’una empresa forana que poc a poc va controlant tot l’esport del nostre país i “desinvertint” diners andorrans.

QUINA EXPLICACIÓ, QUIN SENTIT TÉ TOT AIXÒ ?

No en tinc ni idea...

Tant sols se que s’estan “carregant” l’esport del nostre país, dels nostres fills...
S’estan CARREGANT tot el país a marxes forçades.

No hay comentarios: