miércoles, 17 de diciembre de 2008

PIRATES A SANT JULIÀ.


TORNEN ELS PIRATES DE CABLE MÚTUA.

A Sant Julià de Lòria hem de estar contents : Cable Mútua, la secció pirata de Mútua Elèctrica ens ha reduït el preu de la quota de 30,85 a 27,90 euros (ISI a part). Que bons i simpàtics que són...
Es clar que, com a contrapartida varem perdre Canal + sense previ avís (les accions pirates no s’avisen ni quant ens donen, ni quant es treuen). I hem perdut ara també : Sportmania, Viajar, 40 latino, D-Cine, Jetix, TCM, Cartoon Network i Boomerang. Totes una autèntica porqueria, però les teníem i ara ja no les tenim. Ja no som per tant els “privilegiats” que havíem estat fins fa poc.
Es veu que tot és degut a una falta d’acord amb Sogecable, que per cert ha arribat a un acord amb SOM (ex STA) per oferir el paquet de Digital + a través de la fibra òptica (aquests paguen, està clar).
Com a recontrapartida, els pirates de Cable Mútua ens recomanen veure els partits de futbol a través dels canals Premium, això si, en Alemany. Es veu que els alemanys encara no han signat cap contracte amb SOM i aquests canals encara es poden piratejar. Tant sols cal comprar un descodificador, que per cert, ven la mateixa Mútua, mitjançant Cable Mútua (que són els mateixos pirates liberals lauredians, però amb nòmina separada).
Amb el cost que suposaven els canals de Sogecable (un prestanoms i un descodificador declarat a la Seu d’Urgell), des de Cable Mútua ens diuen ara que disposem de 16 noves cadenes de merda, que no les vol ningú amb una mica de sentit comú (que no del Comú).
Això si, disposem del nou canal “Loria” (sense accent). Un canal amb publicitat escrita de Naturlàndia i del Tobotronc. Per fer “nones” es el millor de tots doncs comporta música incorporada.
A tot això, encara estic esperant rebre el tríptic informatiu a casa meva, més que res per buscar els canals gratuïts : Cinemapremium 1 i Cinemapremium 2, perquè ja he trencat el comandament a distància de tant “pitjar” botons.
Merda, es veu que he d’inserir una targeta a un descodificador que he de demanar a la companyia... Doncs, resulta que no l’he demanat, potser perquè s’ha de pagar ?
Ah, i gràcies també a Cable Mútua per la “potenciació” del Videomàtic, el servei de videoclub, per la seva promoció per a cada descodificador. Tant sols amb que funcionés correctament els dies que fa fred i no es quedés la targeta enganxada ja en tenia prou.
Per cert, als pirates no els “penjaven” uns temps enrere ?

No hay comentarios: