viernes, 26 de diciembre de 2008

VOTAR EL CENTRE ? NO, GRÀCIES.


EL CENTRE DESCENTRAT.

Ja no em referiré als suposats girs cap al centre del PLA i del PS, que ja han passat a la història, sinó a les dues, suposades també, forces que han d’ocupar el centre.

D’una banda la creada pel CDA i Segle21 de Canillo. La mateixa que ha donat el seu suport al Govern Liberal durant gairebé quatre anys, col·locant com a líder un ambaixador del mateix Govern. Fins i tot em fa gràcia que puguin pensar per un sol moment que algú es pot creure aquest centre. Aquest grup té tota la pinta de ser un pseudo-PLA encobert. Si escapa algun vot del PLA i s’encamina cap aquest sector, de ben segur es recuperarà amb els posteriors pactes. Bona idea doncs.
D’altra banda la coalició :
PRO (Partit Res-novedós d’Ordino), UNC (Unió Nacional de Cacics), UP (Units per al pro-PLA d’Encamp), Segle 21 (més aviat 19 de Sant Julià i RD (Res Definit). O sigui, descontents del PLA, però Platètics igualment + descontents del PS, que no socialistes, però ningú de centre. Tots el vots que s’escapin cap aquesta banda recauran també posteriorment al PLA. Bona idea també.
De qui seran les idees ?

On esta doncs el centre ? No existeix.

I em diuen que no voti en blanc, que no es un vot útil... No votar o votar NUL, tampoc...

Crec que ho tinc decidit, com no vull que guanyi el PS, ni tampoc cap fals centre, votaré PLA. Que tornin a apetxugar ells mateixos amb tota la merda que han creat.

No hay comentarios: