martes, 27 de septiembre de 2011

FÒRUM - DISCURS


EL DISCURS.

Veient els comentaris que ha generat el discurs del cap de Govern del passat 19 de setembre, llegint i escoltant també el mencionat discurs, constato amb certa “sorpresa” que no ha “caigut” gens be entre el funcionariat i sobretot entre els sindicats de funcionaris.

Ja ho vaig advertir fa temps i també vaig ser molt criticat, els funcionaris, l’administració general, les parapúbliques, o millor dit els seus treballadors han de baixar del núvol on estaven pujats i viure la realitat. I aquesta ens diu que el sector públic no pot ser diferent del sector privat. Aquí ens hem de “rascar” tots la butxaca.

Va ser un discurs clar i contundent que pot comportar una pèrdua de vots de cara a les comunals. Encara que, no hauria de ser així si tots pensessin amb intel·ligència i no tant sols en clau “personal”.
La “cosa” esta molt “xunga” i tots aquells que reben cada mes el seu salari sense pensar en les dificultats que hi ha per pagar-los, haurien de reflexionar.

Penso que el cap de Govern va deixar les coses molt clares...
Aquí hem de contribuir tots, privats i públics (també els comuns i les parapúbliques). I com no, també la Banca que ha de entendre que no es pot augmentar els beneficis constantment i que ara mateix són dels pocs que poden contribuir.
I no oblido, també les grans fortunes, els grans salaris, els que tenen grans beneficis... i que val a dir, la immensa majoria, de moment no ho estan fent.

També hi han de contribuir els petits salaris, tots els treballadors, cadascú en mesura a les seves possibilitats...

I sobretot també hi han de contribuir tots aquells que ara mateix estan aprofitant d’ajudes, baixes, compensacions... Molts d’ells sense motius suficients. I a aquests, si no ho fan ja, se’ls ha de perseguir. Com s’ha de perseguir també a tots aquells que no paguen o no declaren perquè no volen.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: