miércoles, 2 de noviembre de 2011

FÒRUM - TOBOTRONC


ACCIDENT AL TOBOTRONC.

Posem el cas de que alguna persona ve a casa meva, cau per l’escala i es fa mal al peu. L’escala esta en perfectes condicions, els esglaons i la barana són segurs i no esta ni bruta ni mullada, per tant no rellisca.
Jo no reconeixeré mai cap responsabilitat ni tampoc indemnitzaré a la persona que ha caigut a la meva escala. La duré a l’hospital, m’interessaré pel seu estat, però mai la compensaré amb diners.

El Comú de Sant julià no fa el mateix amb el Tobotronc, no reconeix responsabilitats, considera que la instal·lació lúdica funciona adequadament, compleix tota la normativa, però indemnitza la persona accidentada, tot afirmant que compensar ferits seria constituir “un precedent molt perillós”.
Quanta incoherència...

No serà que ja s’ha indemnitzat amb anterioritat ?
No serà que ja s’ha “pactat” solucions alternatives altres vegades ?
Que va passar amb un atac dels gossos que roden solts per l’esplanada de Naturlàndia ? Perdó, de moment encara no es pot parlar de Naturlàndia, sinó del Tobotronc i la destrossa que s’està duent a terme a la Rabassa.

No deixa de ser curiós l’article del diari d’Andorra del dia 27 d’octubre de 2011, que sempre “parla” de “fonts properes a”, no hi ha cap declaració “oficial” a banda de dir sempre que la instal·lació és segura, que la culpa és dels visitants que fan el “ruc”, que la seguretat és total, que no hi va haver cap responsabilitat de la infraestructura en l’accident ?

No es perdin els comentaris que apareixen reiteradament als articles que es refereixen a Naturlàndia, al tobotronc o a la llista de UL per les properes comunals (en la web del diari d’Andorra). No es perdin tampoc els comentaris en “foros” de Internet sobre el personal de Naturlàndia (a tripadvisor.es, posant “críticas a Naturlandia”)...
Bona publicitat no en fan, com tampoc seria bona publicitat una possible querella criminal contra l’equipament, com tampoc ens varen fer bona publicitat a TV3, al Canal 33 i 3/24.

Malgrat tot Naturlàndia “tira” endavant per “nassos”, ara amb una possible inversió estrangera. Que passarà quan els accionistes estiguin farts de perdre diners ?

Atentament,
Miquel CALSINA GORDI

No hay comentarios: