miércoles, 14 de mayo de 2008

COMENTARI A L'ARTICLE DEL SR. NOMEN


NOMEN, LLEGEIXI ABANS DE PUBLICAR.

Quant es fa un article d’opinió s’ha de guardar al calaix uns dies, llegir-lo diverses vegades i després publicar-lo.
Trobo avui al diari d’Andorra, un article del Sr Eusebi Nomen, que sembla fet amb massa precipitació. No està tant estudiat com els anteriors, sobretot els mes vells, ja que darrerament ha baixat molt el nivell, segurament per la mateixa precipitació.
Estic d’acord amb ell, en les seves crítiques sobre les declaracions que va fer el Sr. Mirapeix (Ministre de Finances), però s’equivoca de nou en alguns aspectes.

Evidentment, sempre serà mes just pagar impostos sobre beneficis que sobre facturació (que no crec que sigui mai el cas), com sempre serà mes just un impost directe sobre el benefici, que els indirectes que ja tenim (contràriament al que diu el Ministre).

Sr. Nomen,

No puc compartir del seu article:
Ni que faci insinuacions a afers amorosos de ningú ...
Ni que digui que es el model impositiu del Ministre (no el va fer ell) ...
Ni que barregi l’assumpte amb la violència domèstica ...
No m’agrada tampoc la comparativa de consum que vostè fa, en el fet de si algú menja 10 vegades mes que vostè (pot menjar 10 cops mes car)...
Però sobretot el que no comparteixo, es la seva afirmació de que una empresa pagarà el 4% de la facturació, en concepte de ISI. Això no es cert.

No fa gaire em varen acusar de “articulista distorssionador”, mai mes lluny de la realitat. Però es el que pot passar quant s’escriu amb precipitació. I avui ho estic fent, però aquest escrit no sortirà a la premsa.

Atentament.

No hay comentarios: