miércoles, 7 de enero de 2009

LA VEDA DEL SR. BEAL


LA VEDA DEL SR. BEAL.

Ja no el llegia gaire, darrerament els seus escrits s’havien convertit en quelcom molt banal, sense interès. Simples crítiques a situacions sense més importància que la que li pot donar un mateix.
Avui, 7 de Gener de 2009 m’ha sorprès amb el seu escrit del gratuït Més Andorra. He de reconèixer que en un primer moment tant sols l’havia llegit en diagonal, però al observar algun comentari fora de context, l’he llegit de cap a peus.
Segons el Sr. Beal, tant sols poden fer política els grans, els poderosos, els de sempre. Segons ell tant sols hauria d’existir el Partit Socialdemòcrata i el Partit Liberal. La resta, grups “petits” i persones no vinculades a aquests partits abans esmentats, no han de ser votats.

Podria fer un escrit més extens i publicar-lo al Bondia, o al mateix Més Andorra o en qualsevol altre lloc que aquest humil blog. Però el Sr. Beal, al que vaig recolzar en un vell escrit, per la seva tasca en la oposició Comunal escaldenca, ara ja no ho mereix.
Potser vol tornar a les files Socialdemòcrates, o potser vol formar part de les files Liberals ?
Perquè segons ell, formar part dels Verds, RD, CDA, Segle21, UNP, UNC o qualsevol altre... no serveix per res. I no estar amb el PLA o el PS, tampoc.
Continuaré doncs sense llegir els seus escrits, ni tant sols en diagonal.

I ho confirmo, jo votaré PLA : vull que es mengin quatre anys més tota la merda que han generat.
Encara que no pensi com el Sr. Beal : Que no es pugui votar un altre grup, per petit que sigui, que no ens convingui altra gent per molt que sorgeixin del no res, que no existeixi gent preparada o que no ens convinguin fora dels grups estructurats, com ell diu.
Personalment penso que la estructura del PLA no s’aguanta ni amb columnes de titani. I la estructura del PS, si be és bona, resta trencada per les mateixes “cares” de sempre.

Atentament,
JO.

2 comentarios:

Salvador dijo...

"Els candidats que sorgeixin del no-res politíc, tot i tenir-hi democràticament tot el dret, ofereixen poques garanties i poden contribuir a fer un Consell ingovernable"

El que és segur és que els que hi ha ara no n'ofereixen CAP de garantia veient l'estat desastrós en què han deixat el país. Ja va sent hora de veure cares noves i no els mateixos polítics fracassats de sempre.

Anónimo dijo...

Tenim en els consells de comu l'exemple del que dona la governabilitat a qualsevol preu, una representativitat de l'electorat que deixa molt que desitjar, una ineficacia del control per part de l'oposicio... Penso que la majoria de l'electorat agrairia un esforç de consens, aquesta radicalitat en les formes (que no en el fons...) que nomes condueix a la crispacio politica, no te sentit en un pais com el nostre...
Finalment tota la ebullicio que es viu en l'anomenat centre nomes afavoreix als de sempre, ja que durant tot aquest temps no es parla del que realment compta: els programes politics.