viernes, 20 de febrero de 2009

EL BARTOLILLO ES FREGA LES MANS.



A LA FOTO : BARTOLO I ASSESSOR.

EL BARTOLILLO ES FREGA LES MANS.

Somriu, pràcticament no opina, tant sols es va reunint amb col·lectius, tot deixant que “els altres” es vagin destrossant tot sols.
Sens dubte, la tàctica és bona.

Al carrer es parla i jo escolto : La gent vol un canvi. La gent està farta dels liberals. Però la gent també està farta dels descontents liberals i dels aliats dels liberals.

Pràcticament tothom descarta una opció de descontents liderada per un desconegut, que fa quatre dies que és andorrà. Una opció amb ex-liberals que han fet molt de mal a la opinió pública i al país. Amb pseudo-centristes que estant més a la dreta que els mateixos liberals. Amb Res-definits que ja no saben on col·locar-se. Amb barons i cacics que no donen la cara ...

L’altra opció, dita centrista, ja s’ha descartat tot sola al comentar que pactaran amb el PLA. “Collons”, si son lo mateix... Sempre han estat pactant amb el PLA, son el mateix PLA.

Ningú parla de les dues altres opcions, ja no els tenen ni tant sols en compte. Ni l’opció dels “fumates” ni l’opció dels desapareguts abans de combat.

A nivell Nacional, efectivament el Bartolillo es pot fregar les mans.
Però ai ... Que les parròquies conten i molt.

De cop, el Bartolillo ja no es frega les mans i dubta : Només té una plaça segura a la Capital i una altra pràcticament assegurada pujant a la dreta. I amb algunes opcions molt dubtoses pujant a l’esquerra.
Però baixant cap avall la plaça està perduda, tot i la renúncia final del Pintat de Groc. Al damunt de la Capital, sap perfectament que el Tsunami no li donarà mai el seu suport, aquest sempre serà pels Platètics. Pujant a l’esquerra, però a dalt de tot, el suport també serà per als mateixos. I finalment pujant a la dreta, gairebé dalt de tot és de domini platètic.

Els comptes ja no li surten tant rodons al Bartolillo...

Ara que, als platètics, se’ls ha cremat la calculadora de tant fer números.

La millor opció :

Votar T.E.D.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

T.E.D ??????????

crunch dijo...

Si l'any passat vas votar
T.U.O.
(Tocam Un Ou)

Aquest any, vota
T.E.D.
(Tocam Els Dos)