sábado, 7 de febrero de 2009

NO VOLEM AL BARTOLILLO


NO VOLEM AL BARTOLILLO.

Som molts els que volem un canvi a Andorra. Som molts els que pensem que aquest canvi es necessari. Aviat tindrem l’oportunitat de fer efectiu aquest canvi amb el nostre vot.
Però tenim un problema molt greu : les opcions per a fer efectiu aquest canvi son totalment nul·les.
Què podem votar ?
En teoria hauríem de votar l’opció contrària, com es fa a tot arreu, en el nostre cas seria votar PS.

A priori, si votem PS, estem votant un Partit estructurat, potent, treballat i treballador, amb un bon equip.

Realment, si votem PS, estem votant a una sola persona amb ànsia de poder. Una persona que ja ha deixat molts cadàvers polítics. Estem votant a Déu tot poderós. I per això ja tenim la església.

L’opció PS podria ser una bona opció, sense el Bartolillo. De moment, es una mala opció, amb el Bartolillo.

...

Quant dic que votaré al PLA, evidentment es tracta d’una “conya”, ni “fart de vi, o cava (que m’agrada més)”, votaria PLA. Encara que si es veritat que penso a vegades que el millor seria que “traguessin” ells mateixos quatre anys més amb tota la merda que han generat. El que farien però seria continuar quatre anys més “xuplant” de la mamella encara que ja no ragi.

...

El problema es que no hem queden opcions de vot:

CDA, ja ha deixat d’existir per molt que posin al Mateu al capdavant, amb el beneplàcit d’en Pintat.
RD, ja fa temps que va morir, al igual que Segle19, per molt que ara pretenguin entrar a UNC, o Andorra pel canvi, o qualsevol altre nom que li vulguin posar. El mateix va per UP, PRO i ja no sé que més.
Tant ACO, com Antoni Martí, o la mare que em va parir..., es posicionaran, potser amb UNC-APC, PLA, TED-TUO... o el que sigui.

Però no es la veritable opció ni de centre, ni de res.
Verds i UNP, els primers al meu entendre varen ser uns subvencionats anti-PS, i els segons, al meu entendre uns il·lusos (amb carinyo) que no hi tenen res a fer.

...

Una opció centrista, sense que la paraula centre signifiqués res en especial, ha estat sempre la meva idea, amb gent de tot arreu, però amb consens, amb un programa pràctic i amb el compromís de complir dit programa.
No ha estat possible per l’ànim de “cadireta” existent.

Votaria l’opció contrària, que es el que es fa normalment, però no votaré mai al BARTOLILLO.

1 comentario:

Salvador dijo...

M'estic petant de riure.....

Penso que sense il·lusió no podriem assolir cap dels nostres objectius. És precisament perquè som uns il·lusos que esperem ser l'Opció en aquesta situació que tan bé descrius de falta d'opcions.