miércoles, 4 de febrero de 2009

NO CAL QUE FEU RES MÉS.




Ja estem al mes de Febrer, aquest passarà en un no res. A l’actual legislatura li quedaran a molt estirar un parell de mesos, si no allarguen la “tonteria” fins al Juny.

No seria millor que pel que queda ens deixessin a tots tranquils, ja anirem fent. Tampoc serà que els necessitem gaire. Viurem millor.

Estic una mica cansat de veure i escoltar els moviments electoralistes del PLA. Que si farem això, que si farem lo altre, que si volem entrar aquesta Llei, que si estem negociant els convenis de doble imposició, que si sortirem de la llista de paradisos fiscals (per als estrangers), que si tindrem un aeroport, millors accessos ... Tot plegat : I UNA MERDA ... Perquè no ho hem tingut fins ara ? Que es pensen ? que ara els creurem ? Definitivament : Ens prenen per “gilipolles”.
Hauríeu de fer com el Bartolillo, que no “piula”.

NO CAL DONCS, QUE FEU RES MÉS.

Si els tres primers trimestres ja ens havíeu “desviat” uns 40 milions del pressupost previst (25 d’ells en el tercer). Es fàcil suposar uns 20 milions més en el quart, per arribar als 60 milions anunciats (Que no pensaveu pagar i ens vareu col·locar com a ingressos). I que dit de pas son els que s’havien d’estalviar en els darrers mesos del 2.008 (Es veu que no es van poder estalviar, “casum l’olla”).

No cal doncs dilapidar més diners en el que queda de legislatura ni fer “viatgets” de fi de curs a l’estil Forné i Minoves. Ja se que esteu fent el porta a porta anticipat. Tampoc cal. A mi, tant em dona perquè a casa meva no vindreu. No molesteu tampoc als demés.

No cal que feu res més, no ho necessitem. Estem molt bé, com estem.

Posat a demanar:
Proposo un període de reflexió de tres mesos, així podrem “estudiar” tots els partits, candidats, grups, plataformes, bipartidismes, monopartidismes, cacicades...
Igual fins i tot tenim temps de trobar la dreta, el centre i l’esquerra.
Igual fins i tot votarem en conseqüència quant arribi el moment.

Però, si us plau, no feu res més. Que cada cop que obriu la boca, la “cagueu”.

Seria collonut estar tres mesos sense sentir parlar de obres, edificis emblemàtics, projectes de Llei, lleis ...

Mira, se m’acut una idea :

Ja que ens voleu posar un número a tots, el N.I.A. Suposo que no ens el gravareu a la pell, que fa “pupa”.
Perquè no us dediqueu el temps que queda de legislatura a confeccionar carnets, un NIA estil DNI.

Però sobretot :

No cal que ens truqueu, ja us enviarem la foto per “emilio” i signarem per via digital.

GRÀCIES.

No hay comentarios: