lunes, 21 de junio de 2010

FÒRUM - ACCIONS EN VENDA


ES VENEN ACCIONS.

A primers del proper mes de juliol sortiran a la venda les accions de Naturlàndia. Suposo que ara ja si serà definitiu i no hi hauran nous aplaçaments, sinó no sé jo pas que en farem del “flamant” nou Director. Que amb el que cobra, almenys que es dediqui a buscar accionistes o no el podrem pagar.
També havien de treure la carpa aquest mateix mes de juny i encara no han començat. No sé doncs si creurem res...

Donat que tots els membre de UL compraran accions, donat que els membres de Segle21 també en compraran, donat que algun banc en comprarà, donat també que els constructors adjudicataris de l’obra també se’n quedaran, i donat que els membres de les plataformes que estant recollint signatures per “protegir” el parc natural de la Rabassa, també se’n quedaran (segons el Consol Menor, per entrar al Consell d’administració)... No hauríem de tindre massa problemes per vendre doncs totes les accions en un parell o tres de dies.
Fins i tot estic pensant jo mateix en comprar-ne alguna.

Aquesta “inversió” no serà per a treure’n beneficis, ja que aquests seran nuls i no tant sols els primers anys (com assegura el Consol Menor). Sinó que es tractarà de donar una ajuda al poble. Es tracta d’una petita ajuda, a raó de 35 euros l’acció per crear llocs de treball, per pagar els salaris dels que ja estan creats (Director inclòs) i per a poder “fardar” de parc temàtic.
Serem els més “xulos” del país...

A banda de les accions de Naturlàndia es podria crear també una altra “societat” que es dediqués a revitalitzar la parròquia : obrint comerços, bars restaurants, hotels... construint parcs, jardins i zones verdes... arreglant el que ja tenim : carrers, camins, voreres... trobant alguna solució definitiva a la desviació... arreglant la Plaça Major, l’església, la llar de jubilats, els aparcaments...
Tot això però, no tant amunt com Naturlàndia, sinó una mica més proper al centre, o sigui dins de la parròquia.
El problema seria : quin seria el cost de cada acció d’aquesta Societat ?
De ben segur però, per a la parròquia seria molt més “rentable”.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: