jueves, 9 de septiembre de 2010

LA MÚTUA I NATURLÀNDIA


En principi tenia intencions de comprar alguna acció de Naturlàndia, no perquè cregui en el projecte, que serà un fracàs estrepitós i aleshores els responsables d’aquest desgavell estaran tranquil•lament a casa seva. Més que res pretenia comprar accions per assistir a les assemblees i poder fer una mica la punyeta, a banda d’assabentar-me d’algunes coses.

A 35 euros tampoc era massa pèrdua econòmica, però vaig desistir al saber que les accions anaven en packs de 10, i 350 euros no els volia tirar a la brossa. Ara la mútua elèctrica de Sant Julià de Lòria resulta que les ha comprat per mi, amb els diners que no es guanyen en tot un any, que segurament no es tenen en efectiu (no he rebut encara el balanç) i que són de tots els accionistes de la Mútua.

Segurament no podré assistir a cap assemblea ni a cap reunió de Naturlàndia ja que no formo part de la banda de UL que remena els trastes a la Mútua elèctrica, al Comú i a tot el que es belluga per la parròquia laurediana. No em podré queixar tampoc, ja que no vaig assistir a l’assemblea ordinària de la Mútua el dia que es va decidir la compra de les 11.000 accions de Naturlàndia. Allà era on havia de queixar-me, a pesar que aquestes assemblees sempre es fan al juliol o a l’agost, aprofitant que tothom es troba de vacances i no hi pot assistir.

Val a dir que en aquesta assemblea es varen aprovar també els comptes de l’exercici 2009, fora del límit que marca la Llei i que és fins al 30 de juny. Penso per tant que fàcilment es podria demanar la nul•litat de la dita assemblea, encara que dubto molt que s’acceptés i encara dubto molt més que es tirés enrere la compra de les accions.

De totes maneres, no m’estaré de dir que trobo del tot inacceptable que una empresa que s’ha de dedicar al subministrament elèctric i al seu manteniment tiri d’aquesta manera els diners, primer en pirateries televisives i ara en parcs temàtics d’animalons. Sobretot tenint en compte les inversions que s’haurien de fer a la xarxa elèctrica, com per exemple soterrant-la i evitar així els talls de llum en dies de vent o tempesta. De pirates passem a ser col•laboradors de Naturlàndia.

No hay comentarios: