domingo, 17 de octubre de 2010

FÒRUM - EL CONSELL GENERAL


EL CONSELL S’HA DE DISSOLDRE JA.

Encara que només sigui per “vergonya”, el Consell General s’hauria de dissoldre ja. I també per respecte a la ciutadania andorrana. Un respecte que els nostres Consellers estan demostrant dia a dia no tenir present, des de el primer fins al darrer, siguin del color polític que siguin, si és que en tenen algun.
Qualsevol persona amb una mica de seny, vergonya o dignitat i que no mirés tant sols el color dels bitllets, o la comoditat de la cadireta ja hauria dimitit del Consell General.
Quan algú és escollit mitjançant votacions per anar al Consell a representar als que l’han elegit i no vol, o no pot treballar per a ells, ha de presentar la dimissió.

No es pot tolerar una altra sessió de Consell com la que varem “viure” fa poc :
Amb el Sr. Síndic (que diu que esta perdent el temps) abandonant la sala perquè no esta d’acord amb el seu cap, amb els seu Partit o amb la seva Ministra de torn. Al menys va servir per escoltar la veu del Sr. Subsíndic...
Amb Consellers que acusen de prevaricació, assignacions a dit, favoritismes i no son contestats adequadament, o directament ni tant sols son contestats. Potser si, que enlloc de posar re-preguntes el millor seria anar directament a la Batllia...
No es pot tolerar un Govern que no respon a les preguntes, que calla, atorgant doncs, que desvia l’atenció, que amaga fets i assumptes, que respon a les preguntes dels Consellers amb males maneres, amb acusacions, amb mala fe, amb desconsideracions, amb amenaces i “xuleria”.
No es pot tolerar Consellers que no sabem ni la veu que tenen, que van al Consell tant sols a passar l’estona i sobretot a cobrar a final de mes.
Ministres que renuncien a les seves idees i pretenen defendre allò en que no creuen, tant sols pel fet de poder ser, precisament Ministres.
Consellers que ja han anunciat la seva dimissió, altres que estan pensant fer-ho, altres que per sort ja no hi són...
Ja no es pot tolerar més aquesta vergonya de Consell que ha dut en tant sols un any i escàs al país de la ruïna a la misèria absoluta, que ens ha fet perdre a tots llastimosament més de un any, i no tant sols al Sr. Síndic. Un Consell que no genera cap confiança, més aviat tot el contrari.

És per tot això i moltes “coses” més, que s’ha de dissoldre ja el Consell General, convocar unes eleccions generals ja, i sobretot, que tots aquells que estan ara mateix al Consell marxin cap a casa seva i no tornin mai més. Això si, amb la cara mirant cap a terra, perquè dubto molt que puguin mirar directament als ulls dels seus votants i no sentir vergonya.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: