lunes, 4 de enero de 2010

CARTA ALS REIS


CARTA ALS REIS.

Estimats Reis Mags,

Recordo que l’any passat, per aquestes mateixes dates, us vaig demanar un sol regal, volia rebre un Partit de Centre de veritat.
Aquest regal me’l vareu intentar portar, però constato que de política no hi enteneu gaire. Moltes gràcies però us el podeu tornar a endur. No cal que us l’emboliqui, doncs ell mateix ja n’està prou de “embolicat”.

La resta de demandes que us feia ja no es tractava de regals, sinó que us enduguéssiu tot una sèrie de persones i coses. He de reconèixer que ho vareu intentar, però es clar com aquesta feina no es la vostra no puc exigir que la féssiu ben feta.

Vareu efectivament fer una “neteja” de assessors nomenats a dit que no ens servien absolutament de res, també de càrrecs de confiança en els que ningú confiava. No sabíeu però que en vindrien d’altres i que en aquests tant sols hi confiaria una sola persona.
Vareu fer també una mica de “neteja” en els grups parlamentaris que havien dut el nostre país fins a un forat econòmic històric, però no la suficient, us vareu descuidar molta gent i ara ens heu deixat unes barreges difícils de entendre. He de reconèixer que no és culpa vostra, us vaig complicar massa la vida, la política no és lo vostre. No insistiré doncs en demandes polítiques.

El que no vareu concedir-me en absolut varen ser les meves demandes materials d’endur-vos tot allò que teníem al país i que ens feia més nosa que falta. Tampoc us culparé de res ni us guardaré cap rancor doncs aquesta tampoc és la vostra feina.

Aquest any us demanaré un regal molt especial que no es per a mi sinó per a tota una sèrie de persones que poden fer que totes les altres demandes que us feia es converteixin en realitat. Per a aquestes persones, tant sols heu de dur-los “seny i cordura”.

Aquest seny i cordura permetria que projectes faraònics no es duguessin a terme, obres innecessàries quedessin en l’oblit, i que les lleis fossin més justes i tothom les complís.

Atentament,
Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: