martes, 25 de mayo de 2010

FÒRUM - OBLIDAR EL 2010


OBLIDEM EL 2010 ?

No trobo del tot cert que la crisi es comenci a remuntar aquest any 2010 com alguns optimistes ens volen fer entendre. La meva visió de la “perspectiva” (o de la realitat) em dona a entendre que, desgraciadament encara no hem tocat fons. Potser sigui doncs per al 2011 l’any de la recuperació ?

A banda de la crisi, sembla que el nostre govern tingui previst solucionar tots els problemes, queixes, enfrontaments o pactes per al proper any, el 2011.

Per començar, l’1 de maig serà festiu. Sembla que es suprimiran també els 8 diumenges a la tarda d’obligat i absurd tancament. La reforma tributària ja estarà enllestida, fins i tot tindrem els impostos indirectes substituïts per una IVA més just. El règim sancionador ja es podrà aplicar per les comptabilitats...
I al igual, també s’aprovarà el pressupost, es modificarà la llei de la Cass, el codi de relacions laborals i les lleis socials ...
O ja és massa demanar ?

Carai, l’any 2011 es preveu un any fabulós.

Però mentrestant haurem oblidat el 2010 ? Quant encara queda més de la meitat per superar-lo.

Per al nostre Govern, aquest any 2010 sembla no existir. Obliden que varen entrar l’any anterior, el 2009. I que moltes “coses” ja haurien de estar solucionades. És clar, que sempre ens diran que no els han deixat governar.
Però mentrestant hauran elaborat decrets absurds, hauran nomenat càrrecs a dit sense to ni so, ens hauran fet perdre tot un any de la nostra vida.

D’aquí a poc, començarem a fer vacances. Tornarem de les vacances, molts potser no ho faran. Ens tornarem a posar a treballar, molts potser no podran fer-ho ... Seguirem discutint i donant-nos els uns la culpa als altres. I seguirem retardant totes les decisions perquè no esta res previst fins que arribi el 2011.

Aleshores ja no recordarem el 2010. Haurà estat un any de “traspàs” (com se sol dir).

Llàstima que durant aquest any molts hi hauran deixat l’empresa, la feina, la paciència ... I pràcticament tots hi hauran deixat també la confiança en els nostres polítics.

Atentament,
Miquel CALSINA GORDI.

1 comentario:

Salvador dijo...

També havíem d'oblidar el 2009 i així estem.