sábado, 8 de mayo de 2010

FÒRUM - SABER GOVERNAR


NO HA APRÈS A GOVERNAR.

Potser és normal, després de tant de temps fent oposició, que el nostre cap de Govern no ha sabut canviar el “xip” i posar-se el de “governar” en el lloc del de “opositar”.
Després de tant de temps llegint i escoltant crítiques al Govern anterior el nostre actual cap havia arribat a creure que tots aquells que criticaven eren socialdemòcrates. Es pensava que totes aquelles persones que no estaven d’acord amb els liberals eren socialdemòcrates. Creia que tots aquells que no estaven a les files del PLA eren afins al PS.

Ara s’ha adonat que també el critiquen a ell i al seu Govern de pa sucat amb oli, que critiquen els nombrosos càrrecs que ha regalat sense cap sentit. Fins i tot s’ha adonat que dins del seu propi Partit existeixen persones que no pensen igual que ell.
I això no pot o no sap acceptar-ho.

Per ell tots aquells que el critiquen són enemics, manipuladors, destructors... Que tant sols pretenen fer-lo fora, desprestigiar al seu Partit, posar pals a les rodes ... Pensa que existeix una ma negra que només el vol treure de la cadira, que totes les associacions empresarials estant contra ell, fan campanyes de extrema dreta i de desprestigi al Govern. Que tots els diaris, que no siguin el PSriòdic, és clar, fan orientació editorial destinada a tirar sorra al PS.

Governar es saber acceptar les crítiques i això no ho ha après ni ho farà mai. El que ha seguit fent en canvi és el mateix que sempre havia fet : maltractament verbal, trucades amenaçadores ... I als que no estant am ell, per tant segons ell, en contra, o els col·loca comprant-los amb algun que altre càrrec o els fa fora directament.

Governar no és fàcil, estar a la oposició si. I quant no s’entén que és una cosa i que és l’altra, governar es transforma en quelcom impossible. Governar, quant mai s’ha fet s’ha d’aprendre a fer. Però si un es pensa que és el centre del món, que sempre té la raó, que no s’equivoca mai, que el que diu va a “missa” ... No aprendrà mai a Governar. Val més doncs que ho deixi.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.

1 comentario:

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.