miércoles, 23 de marzo de 2011

FÒRUM - PRESSUPOST


PRESSUPOST DE CAMPANYA.

El Partit Socialdemòcrata disposa d’un pressupost de 130.000 euros per la seva campanya electoral. Això és molt ? és poc ? No ho sé, ni m’importa.
El que si sé es que aquest pressupost hauria d’estar repartit per a totes les parròquies. No cal que aquest repartiment fos a parts iguals, podria ser en funció dels electors de cada parròquia, però un cop més no serà així.

Veient el diumenge dia 20, inici de la campanya electoral, als membres del comitè lauredià del PS penjant un cop més els cartells electorals, m’ha fet en primer lloc una mica de pena i en segon lloc molta gràcia.

Pena, perquè una vegada més es veu la importància que dona el Partit a la parròquia de Sant Julià de Lòria, no tant sols en la confecció de la llista Nacional, sinó també en el repartiment pressupostari. Encara, menys mal que aquesta vegada si han atorgat un local de campanya, encara que segurament tant sols serà temporal i no definitiu, tal i com demanava el comitè local quan jo en formava part, ja fa uns quants anys d’això.

Gràcia, perquè un cop més els membres del comitè local lauredià demostren la seva ineptitud, la seva vergonya i la seva incapacitat. Amb aquesta actitud no aconseguiran mai ser respectats dins el Partit. Sinó s’atreveixen mai a “plantar cara” no seran mai res en el Partit Socialdemòcrata.

O si ho mirem d’una altra manera, voldria veure als candidats de les altres parròquies penjant ells mateixos els cartells. No tant sols el primer cartell, el de la foto per la premsa i la televisió.

A banda de que :

Que pot costar encomanar la penjada de cartells ? Que costa encomanar el repartiment dels programes ? No hi cap, dins el pressupost de 130.000 euros ? O és Sant Julià el que no hi cap dins el pressupost ?

Fins que no hi hagi un canvi en la cúpula del Partit, fins que no desapareguin els “dinosaures”, Sant Julià no existirà al PS.
Potser una derrota propiciarà aquests canvis ?

Atentament,
Miquel CALSINA GORDI.

No hay comentarios: